Termografering

EMOFyn - uvildig og uafhængig energirådgivning

Oplever du kulde og træk i dit hjem?

Med termografering kan EMOFyn lokalisere kuldebroer og andre problemer, som kan have indflydelse på dit varmeforbrug og din komfort.

Ensartet høj kvalitet

EMOFyn følger de samme procedurer, som kvalitetskonceptet ISO9001.

Det betyder, at termografering udført af EMOFyn opfylder en række kvalitetsmål, så produktet bliver af en ensartet høj kvalitet.

Forhold omkring termografering

Termografering udføres bedst i vinterhalvåret. Termografering er mest optimal, når temperaturforskellen mellem inde og ude er mindst 10 ºC. Termografering bør både foretages indefra og udefra.

Hvis det er solskin i dagtimerne, skal termograferingen foregå aften eller nat. Hvis det er almindelig dansk gråt og fugtigt vintervejr kan det gøres i dagtimerne, fordi temperaturforskellene mellem inde og ude ikke ændrer sig betydeligt, om det er dag eller aften.

Hvordan foregår et besøg med termografering?Termografering af kuldebro i lodret skunk

Der sættes ca. 1 time af til besøget. Sammen med kunden – husejer, lejer mv. – går vi rundt i huset og taler om de oplevelser og problemer med indeklimaet, som kunden oplever til daglig. Der tages termobilleder med professionelt udstyr af de forskellige problemer, der kan være. Desuden rådgives omkring, hvordan problemerne kan løses.

Hen mod slutningen af besøget skrives en mail til kunden som dokumentation. I mailen er vedhæftet de termobilleder, som er taget undervejs.

Fakturering

Til slut i besøget faktureres kunden via mail og kunden betaler. Det kan ske med kontanter eller via MobilePay som det sidste, inden besøget afsluttes.

Priser

1 times besøg med termografering og energirådgivning uden rapport koster 1.500,- kr. inkl. moms for huse op til 200 m² opvarmet boligareal. Kørsel op til en halv time er inkluderet. Kørsel derudover koster 500,- kr. inkl. moms pr. påbegyndt time.

1 times besøg med termografering og energirådgivning med rapport koster 4.500,- kr. inkl. moms for huse op til 200 m² opvarmet boligareal. Kørsel op til en halv time er inkluderet. Kørsel derudover koster 500,- kr. inkl. moms pr. påbegyndt time. Fakturering sker samtidig med fremsendelse af rapporten.

Kontakt

Kontakt energirådgiver og termografist Kim Jørgensen på tlf. 25 79 29 50 eller eller e-mail: kj@emofyn.dk

Kontakt EMOFyn

Tilbage til forsiden